Հետևելով ճապոնական սամուրայի թրերի հարուստ ավանդույթին, MIYABI դանակներն արտասովոր սուր են և գեղեցիկ: Յուրաքանչյուր MIYABI դանակ մարմնավորում է ճապոնական մշակույթում առավել ընդունված երեք հատկություններ` մաքրություն, գրավչություն և նրբագեղություն:
Հրապուրում է առաջին իսկ կտրելուց
MIYABI ապրանքանիշի տակ ստեղծվել են աշխարհի ամենասուր շեղբերը, քանի որ ճապոնացիները վաղուց գիտակցում էին սուր դանակների կարևորությունը `սաշիմիի նման նուրբ ուտեստների համն ու տեսքը պահպանելու համար:
ՔԱՅԼ ԱՌ ՔԱՅԼ
MIYABI ապրանքանիշի մեկ դանակ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ավելի քան 100 քայլ և 42 օր: Յուրաքանչյուր իսկական դանակ հմուտ արհեստավորների կողմից պատրաստված է ճապոնական ավանդույթների համաձայն և պատրաստվում է պրեմիում դասի պողպատից և ժամանակակից արվեստի տեխնոլոգիայով: Յուրաքանչյուր շեղբ երկարատև պահպանում է իր սրությունը, ունի կտրվածքի երկրաչափական ճշգրտություն և բարձրակարգ կատարողականություն:
Ճապոնիայի շեղբերի քաղաքը
Ինչպես Սոլինգենը Գերմանիայում, այնպես էլ Սեքին Ճապոնիայում սրերի և դանակների արտադրության մայրաքաղաքն է: 2004 թվականին ZWILLING ընկերությունը Սեկիում ձեռք բերեց դանակների գործարան: Այսօր MIYABI- ն միավորում է գերմանական ինժեներական գերազանցությունը և ճապոնական լավագույն արհեստագործությունը, որը կատարելագործվել է Սոլինգեն քաղաքում գտնվող ZWILLING ընկերության արհեստանոցում : Այս օգտակար համագործակցության շնորհիվ ճապոնական դանակները Ձեզ և ամբողջ աշխարհի խոհարարներին ներկայանում են իրենց ամենալավ որակով և կատարելությամբ:
ԿԱՏԱՐՅԱԼ ՍՐՈՒԹՅՈՒՆ
Մեր դանակներն այնպես էին մշակվել, որ ամբողջ աշխարհում պրոֆեսիոնալ խոհարարներն ու տնային տնտեսուհիները զգան, թե ինչպես են սուր դանակներն ուժեղացնում ուտեստ պատրաստելու հաճույքը։ MIYABI դանակը ժամանակակից դիզայնի հետ միաձուլում է սամուրայի թրերի առանձնահատկությունները `բացառիկ սրություն, ավանդույթ, արհեստագործություն և կատարողականություն: