ԴԱՆԱԿ ԱՄԲՈՂՋ ԿՅԱՆՔԻ ՀԱՄԱՐ - ԴԱՆԱԿՆԵՐԻ ՕԳՏԱԳՈՐԾՈՒՄ ԵՎ ԽՆԱՄՔ

ԴԱՆԱԿ ԱՄԲՈՂՋ ԿՅԱՆՔԻ ՀԱՄԱՐ – ԴԱՆԱԿՆԵՐԻ ՕԳՏԱԳՈՐԾՈՒՄ ԵՎ ԽՆԱՄՔ

Մենք իսկապես հոգ ենք տանում մեր բարձրորակ դանակների մասին: Եթե ​​դուք նույնպես հոգ տանեք նրանց մասին ինչպես հարկն է, նրանք ամբողջ կյանքում կծառայեն ձեզ:

A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES

Կտրատելու համար ճիշտ մակերես

Կտրատելու տախտակներ
Գուցե տեղյակ չեք, որ սխալ մակերեսը կարող է հեշտությամբ վնասել ձեր դանակը: Քանի որ յուրաքանչյուր կտոր կտրվում է ձեր ընտրած մակերեսի վրա: Լավ նորությունն այն է, որ դժվար չէ գտնել լավ տախտակ:Շարունակեք կարդալ:

Ապահով մակերես

Խուսափեք մակերեսներից, որոնք կարող են բթացնել կամ վնասել ձեր դանակը, օրինակ ՝ ճենապակե, մարմարե, գրանիտե, ապակուց,մետաղական մակերեսների կամ սալիկների վրա կտրատելը: Այդ մակերեսները կարող են վերջնականապես վնասել դանակի սայրը:

Ապահով տախտակներ

Կտրող մակերեսները պետք է լինեն հարթ, հեշտ լվացվող և հարմար մակերես` դանակով աշխատելու համար:

A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES

Ինչպես լվանալ դանակները

Ապացուցեք, որ հոգ եք տանում

Բոլոր ZWILLING և MIYABI ապրանքանիշի դանակները կարող եք լվանալ աման լվացող մեքենայի մեջ: Բայց, այնուամենայնիվ, մենք խորհուրդ չենք տալիս դա անել, ինչով և կպահպանեք դանակի <<կյանքի տևողությունը>> և դանակի շեղբը վնասումից:

Եղեք հոգատար

MIYABI և ZWILLING-ի ամբողջ Kramer շարքի դանակները պետք է լվանալ ձեռքով: Անկեղծ ասած, մենք խորհուրդ ենք տալիս ձեռքով  լվանալ ձեր բոլոր դանակները : Մաքուր ջրի տակ լվացեք դրանք աման լվացող հեղուկով և ոչ կոշտ շորով կամ սպունգով: Դրանից հետո անմիջապես չորացրեք:

Բայց աման լվացող մեքենան …

Մենք դա ունենք: Երբեմն պարզապես ավելի հարմար է օգտագործել աման լվացող մեքենան: Եվ ինչպես մենք նշել էինք, դա խնդիր չէ: Բայց խնդրում ենք մի գերազանցեք լվանալու ջերմաստիճանը 50°C-ից: Եվ փորձեք դանակները դնել առանձին `այլ առարկաների հետ շփումից խուսափելու համար: Այնուամենայնիվ, չափազանց ագրեսիվ մաքրող քիմիական նյութերը, որոնք օգտագործվում են աման լվացող մեքենաներում, կարող են վնասել պլաստիկ և մետաղական մակերեսը: Եվ հաշվի առեք, որ ձեր սիրելի դանակն այս դեպքում ձեզ այդքան երկար չի ծառայի, ինչքան որ նախատեսված էր:

A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES

Խնամքի ուղեցույց

Ո՞վ չի սիրում կանոններ: Մենք սիրում ենք . համենայն դեպս, երբ կանոնին հետևելը օգնում է մեր դանակները նույնքան սուր պահել, որքան եղել են այն օրը, երբ նրանք լքեցին մեր գործարանը:

Ժանգ

Չկա ոչ մի տեսակի մետաղ, որն ամբողջովին զուրկ է «ժանգոտվելու» հատկությունից: Այդ պատճառով խնդրում ենք թույլ մի տվեք, որ թթվային մթերքները մնան շեղբի վրա: Դա կարող է որոշակի թեթև վնաս պատճառել, որը չեք ցանկանա, որ տեղի ունենա: Միշտ  դրանք  անմիջապես լվացեք: Եթե ​​ժանգի բծեր են առաջանում կարբոնային մետաղի սայրի վրա, դրանք հանեք «ժանգահանիչ կտորով»: Պարզապես թրջեք կտորը ու թեթև ճնշմամբ շփեք անհրաժեշտ հատվածը մեկ ուղղությամբ: Գրեթե պատրաստ է. այժմ կարող եք լվանալ շեղբը և մաքրել այն թղթե սրբիչով:

Փաթինա

Պողպատե դանակները ժամանակի ընթացքում դառնում են մուգ մոխրագույն կամ սև: Սրանից խուսափելու համար, երբ կտրում եք բարձր թթվայնություն ունեցող սնունդ, անմիջապես լվացեք դանակը, չորացրեք սայրը, այնուհետև նորից սկսեք օգտագործել այն: Օգտագործելուց անմիջապես հետո միշտ լվացեք և չորացրեք դանակները:

ՈՍԿՈՐՆԵՐ

Բացի տապոռիկից, մեր մնացած դանակները նախատեսված չեն մսի ոսկորները ջարդելու համար: Ինչպես նաև մի օգտագործեք դանակները կիսասառեցված կամ սառեցված սնունդը տարանջատելու կամ կտրատելու համար:

Սխալ Օգտագործում

 Դուք կարող եք շատ բաներ անել մեր դանակներով: Բայց խնդրում ենք մի օգտագործեք դրանք որպես պտուտակահան կամ բացիչ: Դրանք պարզապես դրանց համար չեն նախատեսված և կարող են ծռվել կամ ջարդվել:

Դանակների տեսակներն ըստ նշանակության

A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
Դանակների տեսակները

Ինչ էլ որ ուզում եք ստեղծել, մեր դանակները նույնքան բազմազան են, որքան նրանց կողմից կտրվող իրերը: Նրանք տարբերվում են չափսերով, շեղբով և կտրող սայրով: Այս ամենը որոշում են, թե որ դանակն ինչ նպատակի համար է նախատեսված: Շարունակեք կարդալ և գտնել այն դանակը, որը պարզապես կատարյալ է ձեզ համար:

Կլպելու դանակ

Նաև հայտնի է որպես կարտոֆիլ, մրգեր և բանջարեղեն կեղևահանելու լավագույն միջոց: Եվ դա իդեալական է բծերը հեռացնելու համար:

A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
Բանջարեղենի դանակ

Անունն ամեն ինչ ասում է. Այս դանակը ճիշտ ընտրություն է, եթե ցանկանում եք մաքրել և կտրատել բանջարեղենը : Բայց դա նաև իդեալական է մրգերը կտրելու համար:

Կտրատելու դանակ

Սուր ծայրով այս դանակը հատկապես լավ է կտրատելու համար: Բացի այդ, այն կատարյալ է մրգերն ու բանջարեղենը կլպելու, կտրելու, մաքրելու և ձևավորելու համար:

A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
Ունիվերսալ դանակ

Կոշտ թաղանթ – փափուկ միջուկ: Ունիվերսալ դանակը մաքուր և հեշտությամբ կտրում է լոլիկը, պանիրը, երշիկեղենը, բագետները և կոշտ արտաքին ու փափուկ միջուկ ունեցող այլ սննդատեսակներ:

Ոսկրահան անելու դանակ

Ոսկրահան անելու դանակները լրացուցիչ ճկունություն ունեցող դանակներ են՝ բարձրորակ շեղբով, որը պարզապես կատարյալ է միսը ոսկորներից անջատելու համար։

A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
Ֆիլեի դանակ

Դրանց լրացուցիչ բարակ և շատ ճկուն շեղբերի շնորհիվ մեր ֆիլեի դանակներն ապահովում են մսի և ձկնեղենի շատ բարակ շերտերով կտրելը:

Հացի դանակ

Թարմ թխած հացը լավագույն բաներից մեկն է, որը մենք կարող ենք պատկերացնել: Եվ հացի դանակը օգնում է ձեզ կտրել այն կատարյալ շերտերով:

A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
Կտրող դանակ

Դուք ուզում եք խոշոր մսի կտորներից ստանալ հավասարաչափ կտորներ, ինչպիսին տապակած միսն է:Այս դանակը հենց Ձեզ համար է: Երկար շեղբ ունեցող այս դանակը պարզապես կատարյալ է այս գործի համար և օգնում է նաև կտրատել հում միսը:

ՇԵՖԻ դանակ

Դանակ՝ մասնագետների և խոհանոցի սիրահարների համար: Հիանալի է բանջարեղենի, հում մսի և մրգերի, ինչպես նաև խոտաբույսերի կտրատման և մանրեցման համար:

A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES
ՍԱՆՏՈԿՈՒ ՈՃԻ ԴԱՆԱԿ

Սանտոկու ոճի դանակը խոհարարի դանակի ճապոնական համարժեքն է: Դա կատարյալ է միս, ձուկ և բանջարեղեն կտրելու համար:

A KNIFE FOR LIFE – USE AND CARE YOUR KNIVES

Դանակների համար պահոցներ

Դանակների ինքնասրող պահոց

Դանակների պահոցը ոչ միայն իսկապես անվտանգ վայր է ձեր դանակները պահելու համար, այլ այն նաև շատ գեղեցիկ է նայվում խոհանոցում: Եվ ZWILLING դանակների ինքնասրող պահոցը, որը կարող է անել ավելին, քան պարզապես դանակներ պահելը: Այս պահոցը սրում է ձեր դանակները ամեն անգամ, երբ դրանք հանում եք կամ վերադարձնում պահոց: Լավ է չէ՞:

Մագնետիկ կպչուն ձող

Դուք չեք կարող ձեր աչքը կտրել ձեր գեղեցիկ դանակներից: Մենք դա հասկանում ենք. Մագնետիկ հիմք ունեցող ձողով դուք ի վիճակի կլինեք դիտել և հեշտությամբ վերցնել ձեր դանակները: Դրանք ամրացվում են պատին և դանակները ամուր կպչում են մագնետիկ հիմքով ձողին:

Դանակների պայուսակ

Եթե դու պրոֆեսիոնալ խոհարար ես, հավանաբար կցանկանաս ունենալ պայուսակ՝ դանակներդ տեղափոխելու համար: Համոզվեք, որ այն օգտագործում եք դանակների պատյանով ՝ շեղբերների կտրող ծայրը պաշտպանելու համար։

Պատյաններ

Առանց պատյանի դանակները այլ առարկաների հետ շփվելիս կարող են վնասվել: Պատյանների մեջ դանակները, ինչպես նաև Ձեր մատները անվտանգ կլինեն:

Ընտրացանկ