ՕԳՏԱԳՈՐԾԵՔ ԵՎ ԽՆԱՄԵՔ ՁԵՐ ԿԱԹՍԱՆԵՐՆ ՈՒ ԹԱՎԱՆԵՐԸ․ ԴԱ ՊԱՐԶԱՊԵՍ ՀԱՃՈՒՅՔ Է

Մենք ուրախ ենք, որ դուք հետաքրքրված եք խոհարարությամբ և ցանկանում եք իմանալ ձեր ապրանքների ճիշտ օգտագործման և խնամքի մասին: Մենք հավատում ենք, որ  լավագույն կաթսաներով ու թավաներով ուտեստներ պատրաստելը գերագույն հաճույք է: Հուսով ենք, որ մեր խորհուրդներով Ձեզ կօգնենք այդ հարցում:

Դուք ցանկանում եք լավագույն ընթրիքը պատրաստել. Ցանկանում եք կատարյալ արդյունք ունենալ խոհանուցում: Ուստի գնեք բարձրորակ բաղադրիչներ, խոհանոցային սպասք և պարագաներ և, իհարկե, ընտրեք մեկին, ում հետ կամ ում համար կնախընտրեք պատրաստել: Մենք՝ յուրաքանչյուր նպատակի համար նախատեսված, ձեզ առաջարկում ենք շատ լայն տեսականի, և այս կայքը օգնում է Ձեզ գտնել այն:

STAY SHARP – HOW TO SHARPEN YOUR KNIVES
USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
Արգանակի կաթսա

Ամենաանհրաժեշտ կաթսաներից մեկը: Սա այն կաթսան է, որը հարմար է բոլոր տիպի կերակուրների՝ մակարոնեղեն, կարտոֆիլ, բրինձ, բանջարեղեն և միս պատրաստելու համար:

Շոգեխաշելու կաթսա

Հիանալի է մսի ավելի մեծ կտորների, չիլիի, ինչպես նաև բանջարեղենի պատրաստման համար:

USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
Չուգունե կաթսաներ

STAUB ապրանքանիշին պատկանող այս կաթսաները նախատեսված են պատրաստելուց հետո հենց կաթսայով սեղանին մատուցելու համար: Դուք կարող եք տապակել գառ, հավ և տավարի միս: Միևնույն ժամանակ այն բազմազան է իր տեսականիով․ դրանցում կարելի է լավ րիզոտո պատրաստել կամ հաց թխել: Այս ապրանքանիշի արտադրանքը համարվում է խոհանոցի <<զարդը>>: STAUB-ի կաթսաների հատուկ կափարիչների շնորհիվ Ձեր պատրաստած կերակուրի բաղադրիչները պահպանում են իրենց ամբողջական համը, բույրն ու վիտամինները: Հատուկ կափարիչների հերմետիկ փակվելու շնորհիվ խոնավությունը մնում է ներսում և նպաստում է, որ կերակուրը հավասարապես եփվի, ինչն առավել համեղ է դարձնում ուտեստները: Իր նյութի (չուգուն )շնորհիվ կաթսան իր ներսում շատ երկար ժամանակ պահպանում է ջերմությունը կամ սառը :

Երկու բռնակով թավաներ

Բարձր ջերմաստիճան պահանջող կերակուրների պատրաստման համար ձեզ հենց սա է պետք։Այն ապահովում է կերակուրի պատրաստման գերազանց արդյունքներ:

USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
Մեկ պոչով կաթսաներ

Օգտագործեք այն միս և բանջարեղեն պատրաստելու համար: Ինչպես նաև այն շատ հարմար է թանձրուկների և փոքր չափաբաժնով ուտեստների պատրաստման և տաքացնելու համար:

Շոգեխաշելու ներդիրով կաթսաներ

Ներդիրի հատակը անցքերով է, այն տեղավորվում է նույն չափի տրամագծով ցանկացած կաթսայի մեջ և  պետք է օգտագործվի կափարիչով: Գոլորշին, որը կերակուր պատրաստելու ժամանակ առաջանում է կաթսայի ներսում, հոսում է անցքերի միջով և կերակուրը եփվում է չափազանց նրբորեն: Ներդիրը թույլ է տալիս միաժամանակ եփել երկու մակարդակի վրա:

USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
ՎՈԿ

Վոկը թույլ է տալիս Ձեզ պատրաստել համեղ ուտեստներ տարբեր ձևերով ` թույլ տապակել, ուժեղ տապակել կամ շոգեխաշել: Ձագարաձև տեսքի շնորհիվ թավայի հատակը շատ արագ տաքանում է՝ տապակելու համար ապահովելով իդեալական ջերմաստիճան: Իսկ եզրաշերտն, ընդակառակը, շատ դանդաղ է տաքանում և սնունդը կարող է այս հատվածում նրբորեն եփվել: Բանջարեղենը, ձկնեղենը և միսը հիանալի կերպով պահպանում են իրենց ամբողջական համը:

STAUB փոքր չափաբաժնի կաթսաներ

Այս կաթսաները հիանալի տարբերակ են փոքր չափաբաժնով ուտելիքներ պատրաստելու համար։ Դրանք հաճախ օգտագործվում են որպես կերակուրը սեղանին մատուցելու սպասք, որը միաժամանակ կտպավորի ձեր հյուրերին:

USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
STAUB երկու բռնակով թավաներ

Ժամանակակից դիզայնը համապատասխանում է ֆրանսիական խոհարարական ավանդույթին: STAUB-ի հարմար և ֆունկցիոնալ թավաների մեջ պատրաստված միսը, ձկնեղենը և այլ ուրիշ ուտեստները կմատուցվեն ամենալավագուն կերպով :

Հացաբուլկեղենի թխման և աղանդերի պատրաստման տարաներ

STAUB-ի էլեգանտ և սեղանին մատուցելու սպասքի մի մաս կազմող թխման տարաները անփոխարինելի են ցանկացած համեղ խոհանոցի համար:

USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
ՖՈՆԴՅՈՒ

Հավաքվեք STAUB ապրանքանիշը ներկայացնող Ֆոնդյուի շուրջ `հաճելի և բուրավետ ճաշատեսակների համար: Ֆոնդյուները լինում են տարբեր ձևերի և չափերի։Դրանք նաև շատ հարմար են պանրի կամ շոկոլադե ֆոնդյուների համար:

Կարկանդակների տարաներ

Այս տարաները թույլ են տալիս խոհարարներին կարկանդակները գեղեցիկ ներկայացնել այն տարաների մեջ, որում նրանք թխվել են:

USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
Ճիշտ թավա ցանկացած նշանակության համար
USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
Թավաների օգտագործման փոքրիկ ուղեցույց

Թավայի ճիշտ ընտրությունը կարող է շատ բարդ լինել. տարբեր ծածկույթների, նյութերի և առանձնահատկությունների բազմազանությունը իսկական փորձություն է դառնում գնորդի համար:Այս ուղեցույցով մենք կփորձենք ինչ-որ չափով օգտակար լինել՝ ներկայացնելով կաթսաների և թավաների ամենատարածված նյութերը և ծածկույթները, դրանցից յուրաքանչյուրի լավ  կողմերը:

Չուգունե թավաներ

Պրոտեիններով հարուստ սնունդ պատրաստելու համար ճիշտ տարբերակ: Այս թավաները ներսից պատված են սև փայլատ էմալային ծածկույթով, ինչի շնորհիվ պահպանվում է սննդի բնական համերը: Այս թավաները բոլոր տիպի գազօջախների համար հարմար են: Չուգունը իդեալական է սթեյք պատրաստելու համար: Հատուկ տարբերակ է գրիլի թավաները․ հարմարեցված խորը փոսիկները հենց գրիլի պատրաստման համար են: 

USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
Չժանգոտվող պողպատ

Այս թավաները բարձր ջերմաստիճան պահանջող կերակուրների պատրաստման համար ճիշտ ընտրություն է: Չժանգոտվող պողպատից պատրաստված թավաները ճիշտ ընտրություն են մսի  ֆիլեների կամ սթեյքերի, ինչպես նաև կարտոֆիլ տապակելու համար: Դրա մակերեսը շատ անվնաս է և սննդին լրացուցիչ համ չի հաղորդում, ինչը իդեալական է դարձնում տոմատով սոուսների պատրաստման համար, քանի որ հատուկ մշակման շնորհիվ մակերեսը մետաղական համ չի փոխանցում սննդին:

Չկպչող ծածկույթ

Կատարյալ թավա հատկապես այն տիպի սննդամթերքների պատրաստման համար, որոնք կպչելու հատկություն ունեն, օրինակ՝ ձուն, բանջարեղենը և ձուկը: Գրեթե բոլոր չկպչող ծածկույթով թավաները հարմար են էլեկտրական, գազային, կերամիկական, հալոգենային և ինդուկցիոն վառարանների համար:

USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE
Կերամիկական ծածկույթ

Կերամիկական ծածկույթը նպատակահարմար է թույլ կրակ պահանջող ուտեստների պատրաստման համար: Եթե ​​ցածր յուղայնությամբ պատրաստումը Ձեզ համար առաջնային է, կերամիկական ծածկույթով թավան լավ ընտրություն է: Գրեթե բոլոր կերամիկական ծածկույթով թավաները հարմար են էլեկտրական, գազային, կերամիկական, հալոգենային և ինդուկցիոն վառարանների համար:

USE AND CARE YOUR COOKWARE - IT'S A PLEASURE

ԽՆԱՄՔ

Ինչքան էլ որ մարդիկ սիրում են պատրաստել և հաճույք ստանալ ուտելուց, ոչ բոլորն են իրականում տեղյակ ճիշտ խնամքի մասին: Բայց մեր թավաներն ու կաթսաները որակապես չափազանց բարձր են, ոչ միայն իրենց տեսքի, այլև գերազանց արդյունքի հասնելու առումով: Այն իսկապես խնամք է պահանջում՝ նյութերի օպտիմալ ամրությունը պահպանելու համար : Խնամքը ճիշտ կազմակերպելու համար պետք է իմանալ, թե ինչպես մաքրել ձեր կաթսաներն ու թավաները:

Չուգունե սպասք

Ձեր չուգունե սպասքը կարելի է հեշտությամբ մաքրել ցանկացած սովորական ամանի հեղուկով և ջրով, երբ այն արդեն լավ սառը լինի: Այն չի կարելի մաքրել որևէ քիմիական բաղադրիչ պարունակող մաքրող նյութերով կամ մետաղական սպունգով: Կոշտացած մնացորդները հեռացնելու համար խորհուրդ ենք տալիս չուգունե սպասքը ընկղմել տաք ջրի մեջ՝ մի փոքր ամանի հեղուկով կամ խմորի սոդայով, մինչև մնացորդները կփափկեն: Չուգունե սպասքը՝ լվալուց հետո, պետք է ամբողջությամբ չորացվի:

Չժանգոտվող պողպատե սպասք

Նախքան չժանգոտվող պողպատից սպասքը լվանալը, պետք է թողնել, որ այն սառչի: Մասնավորապես, ապակե կափարիչները կարող են վնասվել ջերմաստիճանի կտրուկ փոփոխությունից: Այս սպասքը կարելի է լվանալ աման լվացող մեքենաների մեջ: Բայց մենք խորհուրդ ենք տալիս այն ձեռքով լվանալ՝ օգտագործելով տաք ջուր, մի քիչ ամանի հեղուկ և փափուկ սպունգ: Սպասքի ներսից և դրսից  լուրջ կեղտը կարելի է հեռացնել ՝ օգտագործելով սպունգի կոշտ կողմը: Թույլ մի տվեք, որ սննդամթերքի մնացորդները չորանան մակերեսի վրա, որպեսզի բծեր չառաչանան կամ սպասքն իր գույնը չփոխի: Բծերը կամ հետքերը մաքրելու համար օգտագործեք միայն չժանգոտվող պողպատը մաքրող միջոցներ, կիտրոնի հյութ կամ քացախ: Մի օգտագործեք ձեր սպասքը թթվային տարր պարունակող սնունդ պահելու համար և խուսափեք ագրեսիվ մաքրող միջոցներից, քանի որ դրանք կարող են վնասել մակերեսը:

Չկպչող ծածկույթով սպասք

Չկպչող ծածկութով սպասքը նույնպես պետք է լվանալուց առաջ սառչի: Խորհուրդ ենք տալիս ձեռքով լվանալ՝ օգտագործելով փափուկ սպունգ և աման լավացող հեղուկ: Սպասք լվացող մեքենայի մեջ դնելու ժամանակ դուք պետք է օգտագործեք աման լվացող հեղուկ և ցածր ջերմաստիճանի ծրագիր: Սա օգնում է պաշտպանել ձեր սպասքը, ինչպես նաև շրջակա միջավայրը: Սպասք լվացող մեքենայի մեջ մաքրումը չի ազդում սպասքի որակի վրա, բայց այն կարող է, այնուամենայնիվ, գունաթափում առաջացնել և ժամանակի ընթացքում փչանալ: Խնդրում ենք մի օգտագործեք մետաղական սպունգ, քիմիական տարրեր պարունակող մաքրող միջոցներ,  աման լվացող մեքենայի փոշի կամ ջեռոց մաքրող միջոց:

Ալյումինե սպասք

Չմշակված ալյումինից կամ ծածկութ չունեցող ալյումինից պատրաստված սպասքը հարմար չէ աման լվացող մեքենայի մեջ լվանալու համար: Սա կարող է արագացնել օքսիդացման գործընթացը, ինչը տեսանելի հետքեր  կթողնի սպասքի մակերեսին: Մենք գիտենք, որ երբեմն ավելի հարմար է օգտագործել աման լվացող մեքենա, բայց այս դեպքում դա հնարավոր չէ: Դուք պետք է ձեռքով մաքրեք ալյումինե սպասքը:

0